Pivní nešvary aneb tohle dělají výčepní a kazí tím pivo!

gambrinus

Nízká pěna, nakyslá chuť a podmírák. To jsou nejčastější nešvary, kterých se hospodští a výčepní na pivu dopouštějí a kvůli kterým se většina Čechů do hospody už nechce vracet. Někteří si kvůli tomu dokonce raději koupí domu pivo lahvové.

Pojďte se i vy podívat se „Strážci výčepu“ Karlem Hynkem (stand-up komik Na Stojáka) a Janem Kropáčem (mistr výčepní Gambrinusu), na ty největší nešvary, které kazí pivo.

Rozdíl mezi špatně (vlevo) a správně načepovaným pivem je viditelný na první pohled. Myslím si, že to, jak má vypadat a chutnat dobře načepované pivo, by měl vědět každý. Nejen výčepní, ale i pivaři,“ říká Karel Hynek a dodává, že by se lidé rozhodně neměli stydět se ozvat a špatné pivo vrátit.

Posted by Bomba.cz on Monday, August 29, 2016

1 / 11

Další stránka »

Mohlo by tě zajímat